Nuna Demi Grow Frost 2e zitje

Nu gratis verzending
Nuna Demi Grow Frost 2e zitje
  • Nuna Demi Grow Frost 2e zitje
  • Nuna Demi Grow Frost 2e zitje | Lifestyle

Verstuurd vanuit fabrikant: 4 - 9 dagen levertijd

€ 249,00
Productbeschrijving

Nuna Demi Grow Frost 2e zitje

Eigenschappen:
- Te gebruiken in combinatie met de Nuna Demi Grow
- Wordt geleverd inclusief voetenzak en regenhoes
- Inclusief zonnekap

Nuna Demi Grow Frost 2e zitje

Krijgt u een tweede kindje? Dat is met de Nuna Demi Grow geen probleem! Wanneer u een tweede kindje krijgt kunt u dit 2e zitje erbij kopen, die onder het andere zitje te plaatsen is. Hierdoor kunt u gemakkelijk beide kindjes meenemen in de kinderwagen. Om het 2e zitje te kunnen bevestigen heeft u adapters nodig. Deze zullen inbegrepen zitten bij aankoop van een Demi Grow Kinderwagen. 

Dit tweede zitje is precies hetzelfde als het andere zitje, dus wordt ook meegeleverd inclusief een zonnekap met een ventilatievenster!

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier