Over Kadocus

Kadocus.nl is dé online kadowinkel voor een gepersonaliseerd kadootje in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kadocus.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Kadocus.nl is op het gebied van baby- en kinderartikelen zoals buggy's, Maxi Cosi autostoelen en kinderstoelen het unieke internet distributiekanaal van Van Asten Babysuperstore.

Je koopt bij Kadocus.nl, omdat… je toegang hebt tot een groot en compleet assortiment en omdat je vrijwel alle artikelen al binnen twee werkdagen bezorgd krijgt! Je kunt je bestelling overal laten bezorgen, dus ook op je werk.

Onze online winkel is 365 dagen per jaar en 24 uur per dag geopend. Daarnaast kun je 7 dagen per week bij onze Klantenservice terecht. Zowel telefonisch als per e-mail.

Telefonisch: 013 - 535 9443, maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 18:00.
E-mail: verkoop@kadocus.nl, altijd bereikbaar.

Ons adres
Afdeling Klantenservice
Groenstraat 139-193
5021 LL, Tilburg 
 

Kadocus.nl is een van de handelsnamen van Babysupershop  BV. Babysupershop BV staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer KVK 54983665.
Het BTW nummer van Babysupershop BV is NL851516506B01.

Veilig betalen van babyartikelen

Kadocus.nl heeft verschillende veilige betaalmogelijkheden. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard en iDEAL. Ons IBAN nummer is NL77 RABO 0170 5128 35 t.n.v. Kadocus.n. De BIC code is RABONL 2 U.

Geniet van volledige fabrieksgarantie op uw babyartikel

Bij ons heb je de zekerheid van garantie. Voor alle artikelen uit ons assortiment gelden namelijk fabrieksgaranties. Dit betekent dat je recht hebt op alle geldende garantievoorwaarden van het artikel. Deze voorwaarden zijn verschillend voor ieder artikel en worden met je bestelling meegestuurd (per post of e-mail).

Babyartikelen thuisbezorgd op ieder adres

Vrijwel alle artikelen worden al binnen twee werkdagem geleverd. De verzendkosten voor alle afleveradressen, dus ook op je werk, in Nederland en België zijn €4,95 per bestelling, die de maximale afmeting van het product van 70 cm niet overschrijdt.

Retourservice voor babyartikelen

Heb je besteld, maar er is een dwingende reden waarom je het product niet wilt behouden? Bij Kadocus.nl kunt u ongewenste artikelen in de originele, onbeschadigde verpakking binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Retourzendingen worden enkel geaccepteerd wanneer deze ongebruikt en onbeschadigd zijn.

Let op: Meubelen kunnen niet geretourneerd worden. Dit heeft te maken met het feit dat meubelen altijd speciaal voor u besteld en verpakt worden. De meubelen worden beschermend en secuur verpakt in daarvoor bestemde dozen. Na het uitpakken verliezen de pakketten hun beschermende werking en kunnen deze niet opnieuw verkocht worden. Daarnaast bestaan veel van deze pakketten uit losse onderdelen, welke eenvoudig kunnen verschuiven en verloren kunnen gaan als hier niet op professionele wijze mee wordt omgegaan. Omdat meubelen niet als retourzendingen worden geaccepteerd, raden wij u aan om voorafgaand aan uw aankoop contact op te nemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag met al uw vragen en geven u een gedegen advies, zodat u uw meubelen niet hoeft te retourneren. Bedankt voor uw medewerking.

Hoe kunt u een artikel ruilen of retourneren?

1. Download het onderstaande retourformulier en print deze uit.
2. Vul het formulier volledig en naar waarheid in.
3. Verpak het artikel naast de originele verpakking ook in een omdoos. Neem het adresveld van het retourformulier over en vermeld deze duidelijk op de omdoos waarin u het artikel verpakt. 
4. Stop het retourformulier in een envelop en plak deze stevig vast op de omdoos. Voor de zekerheid kunt u hier ook onze adresgegevens op vermelden.
5. Plak de omdoos goed dicht. 
6. Breng het pakket naar een Postkantoor bij u in de buurt. Zij kunnen u op de hoogte brengen van de tarieven. De verzendkosten zijn voor uw eigen rekening.
7. Uw pakket wordt verstuurd. Zodra deze bij ons in ontvangst wordt genomen nemen wij het in behandeling. Indien u een artikel wilt ruilen, nemen wij de kosten voor het verzenden van een nieuw product voor onze rekening.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, verzoeken wij u vriendelijk om het retourformulier volledig en naar waarheid in te vullen.

Retourformulier

Retour adres
Kadocus.nl, Afdeling Retouren
Groenstraat 139-03
5021 LL, Tilburg 
Nederland

Het retourneren van artikelen is uw eigen verantwoordelijkheid, bewaar daarom altijd het track&trace nummer van uw retourzending. Kadocus.nl houdt €2,80 administratiekosten in van het creditbedrag.