Buikdrager Childhome Neoprene Red

Buikdrager Childhome Neoprene Red
  • Buikdrager Childhome Neoprene Red

In voorraad.

Adviesprijs: € 69,99

voor € 19,99

Productbeschrijving

Buikdrager Childhome Neoprene Red

Eigenschappen
- Geschikt van 0-9kg
- Materiaal: Neoprene - Polyester
- Wasbaar op 30 graden
- Te gebruiken in en uit het water

Buikdrager Childhome Neoprene Red

De buikdrager Neoprene van Childhome is de nieuwste innovatie op het gebied van draagzakken! Deze buikdrager kan namelijk zowel in als uit het water worden gebruikt.
De buikdrager is gemaakt van het waterafstotende materiaal neoprene en gevoerd met luchtdoorlatende mesh wat ervoor zorgt dat de stof niet aan de babyhuid kleeft als het nat is of warm. De draagzak is gevoerd met drijvend schuimmateriaal wat voorkomt dat de draagzak zich volzuigt met water, de blijft hierdoor licht en comfortabel. Doordat de buikdrager zowel in als uit het water gebruikt kan worden, is deze ideaal voor de watergewenning van uw baby. Doordat u uw kleintje heerlijk dicht bij u draagt zal uw kind lekker rustig en ontspannen zijn. 
U kunt uw kindje de eerste 3 maanden met het gezicht naar u toe dragen, daarna kunt u uw kindje naar voren laten kijken zodat hij of zij de wereld kan gaan ontdekken. Vanaf 6 maanden kan de buikdrager ook op de rug worden gebruikt, dit is echter niet toestaan in het water omdat u hierbij geen zicht heeft op uw kind. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier