Mutsy Evo Silver - Farmer Fishbone Moonrock

Nu gratis verzending
Pakketdeal! Mutsy Evo Silver - Farmer Fishbone Moonrock
  • Mutsy Evo Silver - Farmer Fishbone Moonrock
  • Mutsy Evo Silver - Farmer Fishbone Moonrock
  • Mutsy Evo Silver - Farmer Fishbone Moonrock
  • Mutsy Evo Silver - Farmer Fishbone Moonrock
  • Mutsy Evo Silver - Farmer Fishbone Moonrock
  • Pakketdeal! Mutsy Evo Silver - Farmer Fishbone Moonrock

In voorraad

Adviesprijs: € 833,98

voor € 399,99

Productbeschrijving

Mutsy Evo Silver - Farmer Fishbone Moonrock

Eigenschappen:
- Zilverkleurig frame met foambanden, afgewerkt met een donkerbruin lederen handvat
- Lichtgewicht frame: 8,4 kilogram
- Reiswieg afgewerkt met donkerbruin lederen details en is inclusief matras
- Wandelwageninzet afgewerkt met donkerbruine beugel, verstelbaar in diverse ligstanden en verstelbare voetensteun
- Wandelwageninzet kan in beide rijrichtingen worden geplaatst
- Inclusief boodschappenmand

Afmetingen:
- Kinderwagen uitgeklapt: 89 x 61 x 105cm (LxBxH)
- Frame ingeklapt met wielen: 68 x 61 x 29 (LxBxH)
- Frame ingeklapt zonder wielen: 61 x 47 x 31 (LxBxH)

Mutsy Evo Silver - Farmer Fishbone Moonrock

De nieuwste Farmer collectie van de Mutsy Evo kinderwagens is gemaakt van rijke, organische stoffen in natuurlijke kleuren, afgewerkt met stoere metalen en donkerbruin lederen accenten. 

Het frame van deze kinderwagen heeft foambanden, een materiaal wat ervoor zorgt dat deze kinderwagen in de stad maar ook op de wat ruwere ondergrond prettig rijdt. Het frame is lichtgewicht en erg gemakkelijk inklapbaar.
De reiswieg van deze kinderwagen is ruim en gemakkelijk op het onderstel te bevestigen. De reiswieg wordt geleverd inclusief een matras zodat uw baby hier heerlijk in kan slapen.
De wandelwageninzet van de Mutsy Evo Farmer kan versteld worden in diverse ligstanden zodat uw kindje ook op latere leeftijd hier nog prettig in kan liggen. Daarnaast is ook de voetensteun verstelbaar. Dit zitje kan zowel met de rijrichting mee als er tegenin worden bevestigd op het onderstel. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier