Parasol Childhome Essentiel

Parasol Childhome Essentiel
  • Parasol Childhome Essentiel
  • Parasol Childhome Essentiel
  • Parasol Childhome Essentiel

In voorraad

Adviesprijs: € 29,99

voor € 9,99

Productbeschrijving

Parasol Childhome Essentiel

- Geschikt voor buggy's met een rond frame
- Gemakkelijk verstelbaar

Parasol Childhome Essentiel

De unieke samenwerking tussen Childhome en het bekende Belgische merk Essentiel heeft een trendy lijn opgeleverd van kwaliteitsartikelen waaronder de parasol Childhome Essentiel!

Deze parasol kan gemakkelijk vastgemaakt worden aan het frame van de buggy. De parasol kan gemakkelijk versteld wordt zodat u deze altijd voor de zon kunt plaatsen en uw kindje beschermd is.
De parasol is zwart met een inzet van zwart/witte puzzelprint en afgewerkt met een felgele bies. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier