Peuterbed Top Beds Happy 140x70 Poes Inclusief Matras

Nu gratis thuis bezorgd
Peuterbed Top Beds Happy 140x70 Poes Inclusief Matras
  • Peuterbed Top Beds Happy 140x70 Poes Inclusief Matras
  • Peuterbed Top Beds Happy 140x70 Poes Inclusief Matras Totaal
  • Peuterbed Top Beds Happy 140x70 Poes Inclusief Matras Voorkant

Verstuurd vanuit fabrikant: 2 tot 4 weken levertijd

€ 119,99
Productbeschrijving

Peuterbed Top Beds Happy 140x70 Poes Inclusief Matras

Eigenschappen

- Buitenmaat: 145 x 77 cm
- Inclusief lattenbodem
- Inclusief matras
- Matrasmaat: 140 x 70 cm
- Matrasdikte: 6 cm
- Materiaal bed: gefolied MDF
- Merk: Top Beds

Dit peuterbed wordt na bestelling rechtstreeks vanuit de fabrikant naar u verstuurd.

Peuterbed Top Beds Happy 140x70 Poes Inclusief Matras

Dit mooie peuterbedje wordt nu tijdelijk gratis thuisbezorgd!

Dit leuke Peuterbed met zijn vrolijk bestickerde hoofdeind en voeteneind in poezen-thema is het ideale overstapbedje. Dit mooie peuterbedje is een leuke toevoeging aan de kinderkamer en is de eerste stap naar een groot bed. Door het mooie model met de prachtige illustraties hoort dit kinderbed helemaal thuis op de peuterkamer.

Peuterbedden of juniorbedden zijn ideaal als uw zoon of dochter het ledikant is ontgroeid, maar wanneer een 1-persoonsbed nog een beetje eng en te groot is. Een peuterbed is dus een mooie tussenstap om te wennen aan een groter bed. Uw peuter kan vanaf circa 3 jaar in dit peuterbed slapen.

Dit bed wordt nu geleverd inclusief lattenbodem én matras (140 x 70 cm)!

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier