Co-Sleeper Wieg Quax Linen Grey

Quax Co-Sleeper Linen Grey
  • Quax Co-Sleeper Linen Grey
  • Quax Co-Sleeper Linen Grey
  • Quax Co-Sleeper Linen Grey
  • Quax Co-Sleeper Linen Grey
  • Quax Co-Sleeper Linen Grey
  • Quax Co-Sleeper Linen Grey

In voorraad.

€ 179,99
Productbeschrijving

Co-Sleeper Wieg Quax Linen Grey

Eigenschappen
- Merk: Quax
- Kleur: grey/ grijs
- Co-sleeper: Verwijderbare zijkant
Hoogte ouderlijk matras 51cm-66cm
- Ook te gebruiken als wieg met alle zijkanten dicht
- Verstelbaar in 3 hoogtes
- Lengte van de poten aanpasbaar
- Voorzien van 4 wieltjes
- Inclusief matrasje (50x84cm)
- Afmetingen: 94 x 57 x 70/86cm (LxBxH)
- Maximale aansluithoogte tot ouderlijk matras: 66cm

Gebruik de wieg niet meer zodra je kindje zichzelf omhoog kan trekken, op de knieën gaat zitten of zelfstandig kan zitten.

Lees voor gebruik de instructies die bij de wieg zitten, voordat je deze in gebruik neemt.

Co-Sleeper Wieg Quax Linen Grey

Luxe Co-sleeper van Quax waarmee je baby 's nachts lekker dicht bij je kan zijn, maar heeft hij / zij wel zijn eigen bedje. De wieg is eenvoudig te (de-)monteren en kan zowel losstaand gebruikt worden als als co-sleeper aan je eigen bed. Een voordeel van samen slapen is dat je pasgeboren baby kan wennen aan het dag en nacht ritme. Daarnaast is het natuurlijk voor jezelf ook erg fijn om je kleintje dichtbij je te hebben. 

De wieg kan in 6 hoogtes worden versteld zodat deze altijd perfect passend aan jouw bed gemaakt kan worden. Daarnaast kan de wieg ook schuin worden versteld, ideaal voor baby's die last hebben van reflux. De wieg is voorzien van 4 poten die versteld kunnen worden in lengte en daarnaast voorzien zijn van wieltjes zodat de co-sleeper gemakkelijk te verplaatsen is. 

De co-sleeper wordt geleverd inclusief lekker comfortabel matrasje. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier