Reisbed Topmark Jackie Luxe Grey

Reisbed Topmark Jackie Luxe Grey
  • Reisbed Topmark Jackie Luxe Grey
  • Reisbed Topmark Jackie Luxe Grey

In voorraad

€ 65,00
Productbeschrijving

Reisbed Topmark Jackie Luxe Grey

Afmetingen:

- Binnenmaat: 60 x 120cm
- Ingeklapt: 22x22x75 cm
- Uitgeklapt: 125 x 65 x 74 cm
- Campingbed is geschikt van 0 - 36 maanden (maximaal draaggewicht van 15kg)
- Inclusief bodemverhoger
- Voorzien van wieltjes met rem
- Voorzien van een kruipluik met ritssluiting
- Inclusief draagtas; ideaal voor op reis
- Inclusief bodemmatrasje (2cm); wij adviseren om hier nog een dikker matras in te leggen
- Tot ca. 15 kg te gebruiken, tot 36 maanden.
- Merk: Topmark

Reisbed Topmark Jackie Luxe Grey

Dit reisbedje, ook wel campingbed genoemd, van het merk Topmark is een heel makkelijk en handig reisbedje. Erg handig voor als je je kindje mee neemt op visitie, of bijvoorbeeld als je kindje gaat logeren. Het reisbed is makkelijk op te zetten en weer in te klappen. Dit reisbed is voorzien van een bodemverhoger, zo hoef je de eerste maanden niet diep te bukken om je kleintje in en uit het bedje te halen. Daarnaast wordt dit luxe reisbedje geleverd inclusief bodemmatras (2cm), een handige reistas, kruipluik en wieltjes met rem. Kortom dit reisbed is voorzien van alles wat je nodig hebt om gezellig een weekendje weg te gaan! 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier