Difrax S-Fles Smal 250 ML Boy Blue

Difrax S-Fles Smal 250 ML Boy Blue
  • Difrax S-Fles Smal 250 ML Boy Blue
  • Difrax S-Fles 250 ML Boy Blue
  • Difrax S-Fles 250 ML | Eigenschappen
  • Difrax S-fles 250 ML | Sfeer

In voorraad.

€ 10,99
Productbeschrijving

 Difrax S-Fles Naturel 250 ML Boy Blue

Eigenschappen
- Geschikt vanaf 0 maanden 
- Inhoud 250 ML
- BPA vrij materiaal
- Verminderd darmkrampjes
- Ideaal voor borstvoeding en flesvoeding
- Magnetron- en vaatwasserbestendig 
- S-vorm wordt geadviseerd door artsen

 Difrax S-Fles Smal 250 ML Boy Blue

De Difrax S-Fles Smal 250 ML Boy Blue is vanaf geboorte, maar ook bij premature baby's te gebruiken. De S-fles is makkelijk te vullen met ijsblokjes moedermelk en flesvoeding, na ieder gebruik makkelijk te reinigen. 

Ook kunt u borstvoeding rechtstreeks in de Difrax S-Fles Smal 250 ML Boy Blue kolven met de mamavriendelijke Difrax borstkolf. Het Anti-colic ventiel voorkomt vacuüm zuigen en zorgt voor een doorstroom van de flesvoeding. Dit vermindert de kans op buikkrampjes bij uw baby.
 
De Difrax S-Fles Smal 250 ML Boy Blue is de eerste babyfles die zorgt voor een ideale drinkhouding, maar ook een ontspannen zithouding voor de baby en voor de ouder. 
De S-flessen zijn er in verschillende kleuren en maten. Bovendien zijn deze flessen magnetron en vaatwasser bestendig.

Inclusief Difrax flessenspeen Naturel Small met extra grip voor je hand. 

 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier