Schilderij Keep Calm Girl Roze 40 x 30cm

Schilderij Keep Calm Girl Roze
  • Schilderij Keep Calm Girl Roze

In voorraad.

Adviesprijs: € 24,99

voor € 9,99

Productbeschrijving

Schilderij Keep Calm Girl Roze

Eigenschappen:
-  Afmeting: 40 x 30 x 3 cm
- Merk: Childhome

Schilderij Keep Calm Boy Blauw

Dit leuke schilderij van het merk Childhome kunt u gebruiken om de babykamer helemaal af te maken. Het schilderijtje heeft een tekstopdruk: Keep Calm it's a Girl! Ook leuk om cadeau te geven of wellicht op deze manier aan uw familie en/of vrienden aan te kondigen wat het geslacht zal zijn! 

Dit schilderijtje maakt de babykamer van uw dochter helemaal af! Het schilderij is roze met een witte tekstopdruk 'Keep calm, it's a girl' en een kroontje, welke is afgewerkt met roze steentjes. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier