SET | 2x Deurhek/Klemhek Childhome Tundra Autoclose Metaal Wit + Gratis Safety 1st Essential set

Nu gratis verzending
SET | 2x Deurhek/Klemhek Childhome Tundra Autoclose Metaal Wit + Gratis Safety 1st Essential set
  • SET | 2x Deurhek/Klemhek Childhome Tundra Autoclose Metaal Wit + Gratis Safety 1st Essential set
  • Deurhek/Klemhek Childhome Tundra Autoclose Metaal Wit
  • Gratis Safety 1st Essential set
  • Gratis Safety 1st Essential set

In voorraad.

€ 59,99

Prijs zoals weergegeven: € 59,99

Safety 1st. Essential Safety Set   +€ 0,00
Deurhek/klemhek Childhome Tundra Autoclose Metaal Wit   +€ 0,00

* Verplichte velden

Prijs zoals weergegeven: € 59,99

Productbeschrijving

Deurhek/Klemhek Childhome Tundra Metaal Wit

Eigenschappen 

- Set van 2 traphekken
- Nu tijdelijk inclusief gratis veiligheidsset
- Materiaal: metaal
- Klemhekje: te bevestigen zonder te boren/schroeven
- Geschikt om ruimtes af te schermen of voor onderaan de trap
- In de breedte verstelbaar van 74,5cm tot 80cm
- Te verlengen tot 108cm met maximaal 4 verlengstukken van 7cm
- Voorzien van druk-indicator voor veilige installatie
- Met één hand te openen 
- Extra steun en veiligheid door het U-profiel
- Speciale scharnieren van voorkomen dat de vingertjes van uw kind gekneld kunnen raken
- Hekje valt automatisch in het slot achter u dankzij Autoclose systeem

Extra steun en veiligheid worden verzekerd door het U-profiel. Omwille van dit profiel, wordt het afgeraden om het traphekje te plaatsen bovenaan de trap. 

Deurhek/Klemhek Childhome Tundra Metaal Wit

Bij deze set van 2 traphekken ontvangt u nu tijdelijk de gratis veiligheidsset Essential Safety van het merk Safety1st! 

Deurhek Tundra Autoclose is een metalen klemhekje van Childhome. Het hekje is 74,5cm tot 80cm breed en kan verlengd worden tot maximaal 108cm met vier verlengstukken van 7cm. Klemhek Tundra kunt u in een deuropening plaatsen, om te voorkomen dat uw kind een ruimte of kamer kan verlaten of binnen kan komen. U kunt het klemhek ook onderaan de trap als traphek gebruiken, om te voorkomen dat uw kindje de trap op gaat. 

Voor veilige en eenvoudige installatie is een druk-indicator toegevoegd aan dit klemhekje. Geeft de druk-indicator rood aan? Dan is het hekje geopend of is er te veel/te weinig spanning op het hekje. Geeft de indicator groen aan? Dan is het hekje gesloten en is de druk in orde. Ook is deurhek Tundra voorzien van een éénhandssluiting, hierdoor kunt u het hek gemakkelijk met één hand openen vanuit beide kanten. De speciale scharnieren van dit hekje voorkomen dat de vingertjes van uw kind gekneld kunnen raken. Het hekje valt automatisch in het slot achter u dankzij het Autoclose systeem.

Lees voor installatie en gebruik altijd zorgvuldig de meegeleverde handleiding!

Essential Safe Set

Is je kindje de wereld aan het ontdekken? Zorg dan dat je je huis goed beveiligd. Tijdens de ontdekkingstocht van je kleintje zit het gevaar in een klein hoekje. Met deze 13-delige Essential Safety Set beveilig je je huis op verschillende manieren. De set bestaat uit 4 tafelhoekbeschermers, 4 stopcontact-afdekplaatjes met twee demontagesleutels, 4 ladekast beschermers en een zelfklevende kastdeurbeschermer. Met deze Safety 1st. Essential Set maak je een veilige omgeving van je huis zodat je kindje lekker kan rondkruipen en ontdekken!

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier