SET | 2x Traphek Noma Pressure/Easy Fit Wit + Gratis Safety 1st Essential set

Nu gratis verzending
Traphek Noma Pressure/Easy Fit Wit
  • Traphek Noma Pressure/Easy Fit Wit
  • SET | 2x Traphek Noma Pressure/Easy Fit Wit + Gratis Safety 1st Essential set
  • Traphek Noma Pressure/Easy Fit Wit
  • Traphek Noma Pressure/Easy Fit Wit
  • Traphek Noma Pressure/Easy Fit Wit
  • Gratis Safety 1st Essential set
  • Gratis Safety 1st Essential set

In voorraad.

€ 79,99

Prijs zoals weergegeven: € 79,99

Safety 1st. Essential Safety Set   +€ 0,00
Traphek Noma Pressure Fit Wit   +€ 0,00

* Verplichte velden

Prijs zoals weergegeven: € 79,99

Productbeschrijving

Traphek Noma Pressure/Easy Fit Wit

Eigenschappen 

- Set van 2 traphekken
- Nu tijdelijk inclusief gratis veiligheidsset
- Tussen een deur- en trapopening te klemmen, geen boorgaten in de muur! 
- Verstelbaar van 75 - 82 cm
- Uit te breiden met optionele verlengstukken tot max. 138 cm
- Hoogte: 75cm
- Te openen via Press & Lift systeem
- Te openen naar 1 of 2 kanten

Traphek Noma Pressure/Easy Fit Wit

Bij deze set van 2 traphekken ontvangt u nu tijdelijk de gratis veiligheidsset Essential Safety van het merk Safety1st! 

Het traphek Noma Pressure Fit kunt u gemakkelijk tussen een deur of trapopening klemmen. Hiermee hoeft u dus geen gaten in de muur te boren! Het traphekje is voorzien van 4 Pressurefit drukpunten die het hekje veilig tegen de deurposten of de muur klemmen. 
Het traphek is gemakkelijk voor volwassenen met één hand te openen door het Press&Lift systeem. Ideaal dus wanneer u uw kleintje vast heeft. Optioneel is een dubbele vergrendeling mogelijk.
Het veiligheidshek is naar twee zijdes te openen wanneer dit mogelijk is in de deuropening. Optioneel zijn er 3 verschillende verlengstukken verkrijgbaar om het traphek te verlengen tot een maximale breedte van 138cm. 

Essential Safe Set

Is je kindje de wereld aan het ontdekken? Zorg dan dat je je huis goed beveiligd. Tijdens de ontdekkingstocht van je kleintje zit het gevaar in een klein hoekje. Met deze 13-delige Essential Safety Set beveilig je je huis op verschillende manieren. De set bestaat uit 4 tafelhoekbeschermers, 4 stopcontact-afdekplaatjes met twee demontagesleutels, 4 ladekast beschermers en een zelfklevende kastdeurbeschermer. Met deze Safety 1st. Essential Set maak je een veilige omgeving van je huis zodat je kindje lekker kan rondkruipen en ontdekken!

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier