Set | 2x Traphek Safety 1st. Easy Close Wood Naturel

Traphek Safety 1st. Easy Close Wood Naturel
  • Traphek Safety 1st. Easy Close Wood Naturel
  • Traphek Safety 1st. Easy Close Wood Naturel
  • Traphek Safety 1st. Easy Close Wood Naturel | Openingsmechanisme
  • Traphek Safety 1st. Easy Close Wood Naturel | Setdeal
  • Traphek Safety 1st. Easy Close Wood Naturel

In voorraad.

€ 89,99

Prijs zoals weergegeven: € 89,99

Traphek Safety 1st. Easy Close Wood Naturel   +€ 0,00
Safety 1st. Essential Safety Set   +€ 0,00

* Verplichte velden

Prijs zoals weergegeven: € 89,99

Productbeschrijving

Set | 2x Traphek Safety 1st. Easy Close Wood Naturel

Eigenschappen traphek:

- Klemhek; schroeven niet nodig
- Eenvoudig met 1 hand te openen
- Te openen in 2 richtingen
- Traphek is verstelbaar van 73-80,5cm 
- Merk: Safety 1st
- 2 stuks 

 

Set | 2x Traphek Safety 1st. Easy Close Wood Naturel

Bij deze set van 2 traphekken ontvangt u nu tijdelijk de gratis veiligheidsset Essential Safety van het merk Safety1st! 

Begint jouw kleintje het huis te ontdekken? Beveilig dan je huis met deze traphekdeal van twee stuks veiligheidshek Easy Close van het bekende merk Safety 1st. Een voordeel van dit traphekje is dat je hem kan bevestigen zonder te hoeven boren! Dit veiligheidshek wordt namelijk geklemd. Dit traphek is geschikt voor openingen van 73 tot en met 80,5cm. Daarnaast is deze traphek eenvoudig met één hand te openen en sluit hij vanzelf. Erg handig dus als je de kleine op een arm hebt en naar boven wil lopen. 

Essential Safe Set

Is je kindje de wereld aan het ontdekken? Zorg dan dat je je huis goed beveiligd. Tijdens de ontdekkingstocht van je kleintje zit het gevaar in een klein hoekje. Met deze 13-delige Essential Safety Set beveilig je je huis op verschillende manieren. De set bestaat uit 4 tafelhoekbeschermers, 4 stopcontact-afdekplaatjes met twee demontagesleutels, 4 ladekast beschermers en een zelfklevende kastdeurbeschermer. Met deze Safety 1st. Essential Set maak je een veilige omgeving van je huis zodat je kindje lekker kan rondkruipen en ontdekken!

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier