Set | Kinderwagen Nuna Mixx Suited + Autostoel Nuna Pipa LITE Ebony (incl. Base)

Combi
 • Combi
 • Nuna Mixx Suited
 • Nuna Mixx Suited
 • Nuna Mixx Suited
 • Nuna Mixx Suited
 • Nuna Mixx Suited
 • Nuna Mixx Suited
 • Autostoel pipa lite ebony
 • Autostoel pipa lite ebony
 • Autostoel pipa lite ebony
 • Autostoel pipa lite ebony
 • Autostoel pipa lite ebony

In voorraad

€ 849,99

Prijs zoals weergegeven: € 849,99

Kinderwagen Nuna Mixx Suited   +€ 0,00
Autostoel Nuna Pipa LITE Ebony + Base   +€ 0,00

* Verplichte velden

Prijs zoals weergegeven: € 849,99

Productbeschrijving

Kinderwagen Nuna Mixx Suited + Autostoel Nuna Pipa LITE Ebony (incl. Base)

Eigenschappen kinderwagen Nuna Mixx Suited
- Te gebruiken vanaf geboorte tot ongeveer 20 kg
- Inclusief rosé frame met handgestikte, donkerbruine leatherlook verstelbare duwstang
- Frame met 4 grote foam rubber banden 
- Frame voorzien van voor- en achtervering
- Voorwielen voorzien van een zwenkstand
- Frame voorzien van een grote boodschappenmand, verdeeld in 2 vakken
- Frame inklapbaar met wandelwagenzitting
- Inclusief ruime reiswieg
- Reiswieg heeft een luchtdoorlatend matras
- Reiswieg heeft een ingebouwd uv-scherm
- Inclusief wandelwagenzitting 
- Wandelwagenzitting heeft een 4-seizoenen bekleding
- Wandelwagenzitting is tweezijdig op het frame te plaatsen
- Wandelwagenzitting heeft een verstelbare rugleuning met 5 posities
- Wandelwagenzitting heeft een verstelbaar voetensteun
- Wandelwagenzitting heeft een verstelbare uv-zonnekap met ventilerend gedeelte
- Wandelwagenzitting inclusief 5-punts gordelsysteem, ombouwbaar tot 3-punts gordelsysteem
- Wandelwagenzitting inclusief leatherlook uitvalbeugel
- Inclusief adapterset voor de baby autostoel
- Inclusief voetenzak
- Inclusief regenhoes voor de reiswieg en wandelwagenzitting

Afmetingen:
- Uitgeklapt: 112,5 x 59,4 x 85 cm (HxBxL)
- Ingeklapt: 40,6 x 59,9 x 90,9 cm (HxBxL)
- Reiswieg: 81,3 x 43,8 x 62,2 cm (LxBxH)
- Gewicht kinderwagen: 13,6 kg (exclusief zonnekap en uitvalbeugel)
- Gewicht reiswieg: 5 kg 

Eigenschappen Autostoel Nuna Pipa LITE Ebony + Base
- Geschikt voor kinderen vanaf de geboorte tot 13 kilo. 
- Lichtgewicht autostoel groep 0 (2,3kg)
- Bevestiging door middel van Isofix; Pipafix base wordt meegeleverd
- Inclusief katoenen inlegkussen
- Geschikt voor op het frame van de Nuna Pepp buggy; adapters zijn los verkrijgbaar
- Geschikt voor de Nuna en Maxi-Cosi autostoel adapters
- Inclusief zonnekap
- Merk: Nuna 

Set | Kinderwagen Nuna Mixx Suited + Autostoel Nuna Pipa LITE Ebony (incl. Base)

De kinderwagen Nuna Mixx Suited is nu tijdelijk extra voordelig verkrijgbaar icm de autostoel Nuna Pipa LITE Ebony. De autostoel wordt geleverd inclusief handige Pipa-base waardoor u de autostoel eenvoudig kunt bevestigen in de auto.

Kinderwagen Nuna Mixx Suited
De Nuna Mixx: 'Op stap op jouw manier'. 

De kinderwagen Nuna Mixx is veelzijdig en daarom ook geschikt voor diverse gebruiken. Deze kinderwagen is te gebruiken vanaf geboorte tot ongeveer 20 kg. 

De kinderwagen wordt geleverd met een wat robuuster zwart frame met een leatherlook cognackleurige duwstang welke verstelbaar is in verschillende lengtes. Het frame bestaat uit 4 grote foam/rubber banden en daarbij is het frame voorzien van zowel voor- als achter vering. Hierdoor is de kinderwagen geschikt voor zowel in de stad, als eventueel op de ruwere ondergronden. Het frame wordt geleverd met een grote boodschappenmand welke onder verdeeld is in 2 aparte vakken. Op het frame is eventueel ook de baby autostoel te plaatsen. Hiervoor gebruikt u het adapterset welke bij de kinderwagen bijgeleverd wordt. 

Voor de eerste 6 maanden van uw kindje gaat u gebruik maken van de reiswieg. De reiswieg van de Nuna Mixx is ruim en wordt geleverd met een luchtdoorlatend matras. In de zonnekap van de reiswieg zit een uv-kap ingebouwt welke u in de warme zomermaanden gemakkelijk aan de zijkant van de reiswieg kunt bevestigen door middel van magneten. Aan de zijkant van het uv-scherm zitten luchtdoorlatende gedeeltes. Hierdoor sluit u uw kindje wel af van de felle zonnestralen, maar komt er nog voldoende ventilatie door de reiswieg heen. Aan de achterkant van de reiswieg kunt u de zonnekap ook omhoog zetten voor meer luchtcirculatie. 

Na 6 maanden maakt de reiswieg van de Nuna Mixx plek voor de wandelwagenzitting. De wandelwagenzitting kunt u gebruiken vanaf 6 maanden tot ongeveer 20kg. De wandelwagenzitting kan zowel naar u toe als van u af geplaatst worden. Zo kan u gemakkelijk u kindje in de  gaten houden en kan uw kindje ook van zich af kijken, en genieten van alles wat om hem/haar heen gebeurd. De zitting heeft 5 verschillende kantelposities, en de voetensteun is ook te verstellen in diverse standen. Hierdoor neemt uw kindje altijd een goede zit/lig houding aan. In de warme zomermaanden is de zonnekap van de wandelwagenzitting ook uitbreidbaar, en heeft deze ook een ingebouwd uv scherm. Daarnaast is de bekleding van de wandelwagenzitting geschikt voor 4 verschillende seizoenen. In de zomer is de binnen bekleding eruit te halen, zodat u een luchtdoorlatende zitting overhoud. Hierdoor heeft uw kindje geen last van de warmte. De zitting is uitgerust met een 5-punts gordelsysteem welke ook om te bouwen is naar een 3-punts gordelsysteem. Tevens zit er een leatherlook cognac kleurige uitvalbeugel bij, hierdoor zit uw kindje altijd veilig in de wandelwagenzitting. Ook worden de voetenzak en de regenhoes bij de kinderwagen bijgeleverd. Wanneer u de Nuna Mixx aanschaft heeft u dus een compleet pakket voor één vaste prijs. 

Autostoel Nuna Pipa LITE Ebony incl. Base
Deze lichtgewicht autostoel van het bekende merk Nuna weegt maar 2,3kg en is daarmee eenvoudig mee te nemen. Het dragen van deze autostoel is een stuk comfortabeler vanwege zijn lichte gewicht. 

De autostoel is voorzien van speciaal aeroflex schuim dat zorgt voor een flexibele en veerkrachtige bescherming. Bij een botsing wordt de kracht geabsorbeerd en verspreid, waardoor je baby zo min mogelijk risico loopt. Veiligheid staat nou eenmaal op nummer 1! 

Naast de veiligheid heeft Nuna ook gedacht aan comfort voor zowel baby als ouder. De autostoel is voorzien van een uitneembare hoofdsteun met memoryfoarm. De hoofdsteun zorgt hiermee voor de perfecte pasvorm voor je baby. Daarnaast is het autostoeltje voorzien van een afneembare zonnekap met 50+ UV bescherming, een katoenen inlegkussen én een Pipafix base. Met deze base kan de autostoel eenvoudig achterwaarts in de auto geïnstalleerd worden. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier