Skip Hop Activity Gym Treetop Friends

Skip Hop Activity Gym Treetop Friends
  • Skip Hop Activity Gym Treetop Friends
  • Skip Hop Activity Gym Treetop Friends | Sfeer
  • Skip Hop Activity Gym Treetop Friends | Toys

In voorraad

€ 89,99
Productbeschrijving

Skip Hop Activity Gym Treetop Friends

Eigenschappen:

- 17 ontwikkelingsactiviteiten
- Op natuur geiïnspireerde graphics
- 5 afneembare speeltjes
- 13 lussen om het speelgoed gemakkelijk op te hangen
- Meerdere activiteiten in de mat, waaronder: een babyveilige spiegel in de boomstam
- Afmetingen: 92 x 92 x 48 cm
- Voldoet aan de geldende veiligheidsnormen
- Inclusief ondersteunend Tummy Time kussen

Skip Hop Activity Gym Treetop Friends

Door dit gezellige speelkleedje kan uw kindje zich uren vermaken. Het matje zelf is voorzien van kraakblaadjes en een babyveilig spiegeltje in de boomstam. Door het bijgeleverde Tummy Time kussentje wordt het nekje en hoofdje ondersteund. Het biedt dus ultieme comfort voor de kleine! De 5 speeltjes kunnen vastgemaakt worden aan 13 lussen wat zorgt voor een ultiem multi-zintuiglijk spel voor de baby in elke ontwikkelingsfase.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier