Slabber BabyJem Waterproof Pink Star

Slabber Babyjem Driehoek Katoen Wit
  • Slabber BabyJem Waterproof Pink Star

In voorraad.

€ 2,99
Productbeschrijving

Slabber BabyJem Waterproof Pink Star

Eigenschappen:
- Merk: BabyJem
- Kleur: Roze
- Print: Sterren
- Waterafstotend 
- Sluiting: Drukkers

Slabber BabyJem Waterproof Pink Star

Wanneer tandjes door beginnen te komen, kan uw kindje veel gaan kwijlen. En ook als je kleine zelfstandig wilt eten kan het een kliederboel worden, dan is het fijn om te weten dat de slabber van BabyJem water afstotend is en je die makkelijk kan af doen met een doekje dus dat je niet nog meer was hebt. door het leuke printje op de slabber wordt het een feest om met zijn alle aan tafel te eten.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier