Sluierklamboe Vierkant Lime

Sluierklamboe Vierkant Lime
  • Sluierklamboe Vierkant Lime

In voorraad

Adviesprijs: € 49,99

voor € 9,99

Productbeschrijving

Sluierklamboe Vierkant Lime

Wanneer u deze klamboe in de babykamer hangt, zit de kamer er meteen warm en sfeervol uit. Van een simpel wiegje, maakt u in een klap een vrolijke, mooie wieg of ledikant. Bovendien wordt uw kindje beschermt tegen muggen of andere insecten, terwijl zijn ademhaling niet wordt belemmerd.

Informatie over Sluierklamboe Vierkant

Deze sluierklamboe wordt geleverd met metalen frame, hierdoor vormt dit een vierkante sluier-klamboe. De klamboe kan worden opgerold als gordijn. Deze klamboe kan bevestigd worden aan het plafond of kan door middel van een klamboestandaard worden opgehangen. Het standaard voor de klamboe is los verkrijgbaar.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier