Bath Scoop Munchkin

Bath Scoop
  • Bath Scoop
  • Bath Scoop
  • Bath Scoop
  • Bath Scoop

In voorraad.

Adviesprijs: € 29,99

voor € 24,99

Productbeschrijving

Bath Scoop Munchkin

Eigenschappen:
- Kleur: Blauw
- Merk: Munchkin

Nu voor slechts €24,99!

Bath Scoop Munchkin

Deze Bath Scoop/Toy Scoop is een leuke en gemakkelijke oplossing om het probleem van rond slingerend badspeelgoed op te lossen. Het is een blauwe bak met een handig handvat waarmee je het speelgoed zo uit het water kunt scheppen. Door de gaten aan de onderkant van de bak loopt het water er meteen weer uit. Op die manier haal je eenvoudig al het speelgoed uit bad en kan je het ook nog eens snel afspoelen.
Let op: Het afgebeelde badspeelgoed is niet inbegrepen.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier