Stoeltje Childhome Highchair Atlas White

Kinderstoel Childhome Kit Spits *New*
  • Stoeltje Childhome Highchair Atlas White

Leverbaar met levertijd: 1-2 weken

Adviesprijs: € 99,99

voor € 29,99

Productbeschrijving

Stoeltje Childhome Atlas White

Eigenschappen kinderstoel:
- Geschikt vanaf ongeveer 3 jaar
- Materiaal: hout - afgewerkt met verf op waterbasis
- Voorzien van voetensteun en armleuning
- Zithoogte: 53cm
- Merk: Childhome

Stoeltje Childhome Atlas White

Hip retro stoeltje van het bekende merk Childhome. Op deze manier heeft uw kindje zijn eigen zitplek om lekker te spelen, eten of kleuren. Het stoeltje is gemaakt van rubberhout zodat de stoel tegen een stootje kan en lang meegaat. De kinderstoel heeft een zithoogte van 53cm en kan daarom eenvoudig aan de eettafel geschoven worden. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier