Stoelverhoger Travel Booster Titanium Baby Black

Nu gratis verzending
Stoelverhoger Happy Baby Deluxe Zwart
  • Stoelverhoger Travel Booster Titanium Baby Black
  • Stoelverhoger Travel Booster Titanium Baby Black
  • Stoelverhoger Travel Booster Titanium Baby Black

In voorraad

Adviesprijs: € 29,99

voor € 19,99

Productbeschrijving

Stoelverhoger Travel Booster Titanium Baby Black

Eigenschappen:
- Kan bevestigd worden op een standaard eetkamerstoel
- Te gebruiken van 12-36 maanden (max. 15kg)
- Voorzien van een 5-puntsgordel
- Voorzien van een zacht zitkussen / verhoging
- Materiaal buitenzijde: polyester
- Materiaal binnenzijde: foam kussen met nylon voering

Stoelverhoger Travel Booster Titanium Baby Black

Met deze handige Travel Booster heeft u altijd een kinderstoel bij u voor uw kleintje. De stoelverhoger kan gemakkelijk aan een standaard eetkamerstoel worden bevestigd door de banden die om de rugleuning en het zitvlak bevestigd worden. 
Vanaf 12 maanden tot ongeveer 3 jaar kan uw kindje van deze stoelverhoger gebruik maken. Door middel van de 5-puntsgordel zal uw kind veilig in deze stoel zitten, het kussen zorgt voor extra zitcomfort en voor de nodige verhoging zodat uw kind bij de eettafel kan. 
Wanneer u de stoelverhoger opvouwt, blijft er een tasje over. Ideaal om mee te nemen om vakantie, naar visite of tijdens dagjes weg. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier