Booster Zitverhoger Baninni Pinto Zwart

In voorraad

Adviesprijs: € 25,00

voor € 14,99

Productbeschrijving

Booster Zitverhoger Baninni Zwart

Specificaties:

Geschikt voor kinderen met een lengte vanaf 1.25 meter
ECE-04/44 gekeurd;
Zachte, afneembare bekleding;
Makkelijk te installeren in de auto
Kleur: zwart
Breedte: 46cm

 

 

Booster Zitverhoger Baninni 

Deze booster, ook wel zitverhoger genoemd, is van het merk Baninni. Deze booster is een autostoeltje met extra luxe omdat de stof afneembaar en extra zacht is.
Doordat uw kind met deze booster hoger komt te zitten in de auto, loopt de schuine gordel niet in de nek, maar over de schouder van uw kind. Ook loopt de heupgordel hierdoor netjes over de heupen en niet over de buik. 

 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier