Stoelverkleiner Jollein Little Stars Grey

Stoelverkleiner Jollein Little Stars Grey
  • Stoelverkleiner Jollein Little Stars Grey

In voorraad.

Adviesprijs: € 26,99

voor € 19,99

Productbeschrijving

Stoelverkleiner Jollein Little Stars Grey

Eigenschappen:
- Materiaal: Geplastificeerd ployester
- Afmeting: 32x28x28 cm

Stoelverkleiner Jollein Little Stars Grey

Maak een lekker zacht zitje in de kinderstoel met deze handige stoelverkleiner van Jollein. De stoelverkleiner is geplastificeerd zodat deze na het eten gemakkelijk met een vochtig doekje schoon kan worden gemaakt. 
De stoelverkleiner heeft een all-over print van sterren en kan met behulp van koordjes aan de kinderstoel worden vastgemaakt. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier