Swaddler Doek 1st. Lodger Solid Mist

Swaddler Doek 1st. Lodger Solid Mist
  • Swaddler Doek 1st. Lodger Solid Mist

In voorraad.

Adviesprijs: € 9,99

voor € 6,99

Productbeschrijving

Swaddler Doek 1st. Lodger Solid Mist

Eigenschappen:
- Inhoud: 1 swaddle doek
- Materiaal: 100% katoen
- Afmeting: 70 x 70 cm
- Wasbaar op 30 graden 
- Absorberend
- Merk: Lodger

Swaddler Doek 1st. Lodger Solid Mist

Hydrofiele multidoek Swaddler van Lodger is een handige doek van Lodger met een afmeting van 70x70cm, hierdoor is deze doek voor diverse doeleinden te gebruiken. Zo kan deze hydrofiele doek gebruikt worden na het badderen als omslagdoek, in de kinderwagen om de zon tegen te houden, tijdens het geven van borstvoeding of als spuugdoek in de wieg of het ledikant. De mogelijkheden hiermee zijn oneindig! 
Doordat de doek dubbellaags is neemt deze extra veel vocht op, de doek kan gewassen worden op 60 graden wat ervoor zorgt dat bacterieën gedood worden en is vrijwel direct droog. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier