Swing X-Line Chardonnay

Nu gratis verzending
Swing X-Line Chardonnay
  • Swing X-Line Chardonnay
  • Swing X-Line Chardonnay
  • Swing X-Line Chardonnay | Sfeer

In voorraad.

Adviesprijs: € 139,99

voor € 79,99

Productbeschrijving

Swing X-Line Chardonnay

Eigenschappen babyswing:
- Geschikt vanaf geboorte tot 9kg
- Snelheid instelbaar in 5 standen
- Timer voor 15, 30 of 60 minuten beweging
- Voorzien van 8 verschillende melodieën
- Speelboog met 2 speeltjes
- Voorzien van 5-puntsgordel
- Afneembare en wasbare bekleding
- Werkt op 4X C 1.5V batterijen (niet inbegrepen)
- Afmeting: 59x5x72x62cm

Swing X-Line Chardonnay

Deze hippe swing X-Line is geschikt voor baby's direct vanaf geboorte tot ongeveer 9kg. De babyswing kan versteld worden in 5 schommelsnelheden en door middel van de timer is de swing in te stellen op 15, 30 of 60 minunten beweging. De swing is uitgevoerd met Micro Control Technology wat ervoor zorgt dat de swing het zwaartepunt van de baby detecteert en de swing hierop stabiliseert. Op die manier lig uw kleintje altijd veilig in dit wipstoeltje. 
De swing is voorzien van 8 verschillende melodieën en heeft een speelboog met 2 speeltjes. De bekleding is afneembaar en kan uitgewassen worden. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier