Tafelhangstoel Topmark Alu Rafi Grey

Tafelhangstoel Childwheels Jeans
  • Tafelhangstoel Topmark Alu Rafi Grey
  • Tafelhangstoel Topmark Alu Rafi Grey
  • Tafelhangstoel Topmark Alu Rafi Grey
  • Tafelhangstoel Topmark Alu Rafi Grey

Adviesprijs: € 39,99

voor € 34,99

Productbeschrijving

Tafelhangstoel Topmark Alu Rafi Grey 

Eigenschappen:

  • Afmeting uitgeklapt: 62x39x34 cm
  • Afmeting ingeklapt: 39x13x42 cm
  • Gewicht 1,8 kg
  • Geschikt voor kinderen van 6 maanden tot 15 kg
  • Geschikt voor tafels met een tafelblad van min. 20mm en max. 38mm. 

Tafelhangstoel Topmark Alu Rafi Grey 

Deze kinderstoel van het merk Topmark is ideaal voor bij opa en oma, op vakantie of als je simpelweg niet zoveel ruimte hebt. Deze tafelhangstoel hang je namelijk aan de tafel en kun je eenvoudig inklappen om deze weer op te bergen. De tafelhangstoel wordt geleverd inclusief tas, dus je kunt hem gemakkelijk meenemen. 

De tafelhangstoel is voorzien van antislip doppen en een extra beveiligingssystee mzodat de stoel niet kan verschuiven. Daarmee is deze kinderstoel een veilige en comfortabele zitplek voor je kleintje. De kinderstoel is geschikt voor kinderen die zelfstandig kunnen zitten, vanaf 6 maanden tot max. 15 kg. Het stoeltje is geschikt voor tafels met een tafelblad van min. 20mm dik en max. 38mm dik. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier