Fleshouder | Bottle Cover Small 434 Babyjem Pink

 Bottle Cover Small Babyjem Pink
  •  Bottle Cover Small Babyjem Pink

In voorraad.

€ 1,99
Productbeschrijving

Fleshouder | Bottle Cover Small Babyjem Pink

Eigenschappen

- Vrolijke flessenhouder
- Houdt het flesje langer warm
- Geschikt voor flessen tot 150ml

Fleshouder | Bottle Cover Small Babyjem Pink

Met deze vrolijke bottle cover van het merk Babyjem, fleurt u echt het flesje van uw kindje op! Daarnaast houdt deze schattige cover het flesje langer warm, zodat u rustig de tijd kunt nemen. De flessenhouder heeft een doorzichtig wit gaas en is voorzien van een vrolijk gekleurde bies. 

De Small Covers zijn geschikt voor flessen tot circa. 150ml.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier