Tienerbed BLN Kids Tipi Grey + Gratis matras

Inclusief matras & gratis verzending
Tienerbed BLN Kids Tipi Grey
  • Tienerbed BLN Kids Tipi Grey
  • Tienerbed BLN Kids Tipi Grey
  • Tienerbed BLN Kids Tipi Grey

In voorraad. Bezorging: 2-3 weken

Adviesprijs: € 399,99

voor € 379,99

* Verplichte velden

Adviesprijs: € 399,99

voor € 379,99

Productbeschrijving

Tienerbed BLN Kids Tipi Grey

Eigenschappen:
- Afmeting: 215 x 106 x 195 cm (LxBxH)
- Geschikt voor matrassen van 90x200cm
- Inclusief lattenbodem
- Materiaal: MDF / Grenen

Tienerbed BLN Kids Tipi Grey

Dit bed wordt nu geleverd met gratis Matras Daan 90x200. Wil je een ander matras? Dan krijg je hier korting op. Kies bovenaan de pagina het gewenste matras. 

Let op: De bedlade is los verkrijgbaar. 

Het stoere donkergrijze tienerbed Tipi is speciaal voor kleine, hippe indiaantjes! Dit tienerbed heeft vorm van een tipi-tent waardoor slapen een feestje wordt. Het bed is voorzien van een dakje wat een geborgen gevoel geeft aan uw kind. 
Het tienerbed wordt geleverd inclusief rolbodem met 13 latten. De bedlade is los verkrijgbaar. 

Om dit tienerbed compleet en zorgvuldig bij u te leveren worden onze eigen chauffeurs hiervoor ingezet. We trachten dit binnen 2 á 3 weken na bestelling en betaling te realiseren.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier