Tienerbed Bopita Merel Wit

Tienerbed Bopita Merel Wit
  • Tienerbed Bopita Merel Wit
  • Tienerbed Bopita Merel Wit

Leverbaar met levertijd. Bezorging: 4-6 weken

€ 399,00
Productbeschrijving

Tienerbed Bopita Merel Wit

Eigenschappen 

- Merk: Bopita
- Materiaal: MDF
- Afmeting: 206 x 98 x 80/60cm (LxBxH)
- Inclusief lattenbodem
- Optioneel verkrijgbaar: opberglades

Tienerbed Bopita Merel Wit

Het luxe tienerbed Merel Wit van Bopita is modern en strak uitgevoerd waardoor dit perfect past in elke kinderkamer en geschikt is voor zowel jongens als meisjes. 

Het tienerbed wordt geleverd inclusief lattenbodem en is geschikt voor matrassen van 90x200cm. 
De opberglade zoals te zien op de sfeerfoto wordt niet bij dit bed geleverd, u kunt deze uiteraard wel los bestellen. 

Let op: Dit bed wordt speciaal voor u besteld bij onze leverancier, en daarna bij u thuis bezorgd met onze eigen chauffiers. We trachten dit binnen 4-8 weken na de bestelling en betaling te realiseren.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier