Traphek A3 RolyGate Zwart

Traphek A3 RolyGate Zwart
  • Traphek A3 RolyGate Zwart | opgerold
  • Traphek A3 RolyGate Zwart

In voorraad.

€ 79,99
Productbeschrijving

Traphek A3 RolyGate Zwart

Eigenschappen:
- Hoogte roltraphek: 85cm
- Geen gevaarlijke drempel op de vloer
- Traphek is 1 handeling te bedienen
- Maximale breedte van 118cm
- Breedte opgerold: 9cm
-  Voldoet aan de veiligheidsnorm NEN EN 1930:2011
- Merk: A3 Baby&Kids

Traphek A3 RolyGate Zwart

Dit stevige traphek van A3 Baby&Kids neemt erg weinig ruimte in doordat het oprolt. Opgerold is dit traphek 9 cm breed en is met één hand te bedienen, maar door de dubbele handeling onmogelijk voor kleine kinderen om te openen. Het traphekje is geschikt voor openingen met een maximale afmeting van 118cm. De hoogte van het traphek is 85cm. 

Dit oprolbare traphek voldoet aan de Europese norm NEN EN 1930:2011.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier