Traphek Noma Hout Naturel

Traphek Noma Hout Naturel
  • Traphek Noma Hout Naturel
  • Traphek Noma Hout Naturel
  • Traphek Noma Hout Naturel

In voorraad.

€ 44,99
Productbeschrijving

Traphek Noma Hout Nature

Eigenschappen traphek Noma Hout:
- Stevig traphek gemaakt van hout
- In breedte verstelbaar van 62 - 102cm
- Volledig deurtje opend
- In twee richtingen te openen
- Tweevoudig ontgrendelingsmechanisme
- Bevestiging dmv schroeven
- Gemakkelijk met één hand te openen

Traphek Noma Hout Naturel 

Het houten traphek van Noma wordt gemakkelijk in de muur bevestigd zodat het de trap of een andere ruimte veilig kan afsluiten voor uw kindje. Het traphek is verstelbaar van 62 - 102cm zodat deze geschikt is voor vrijwel alle trap- en deuropeningen. 
Het traphek opent als een volledig deurtje en het tweevoudig ontgrendelingsmechanisme kan door een volwassene gemakkelijk met één hand worden geopend. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier