Traphek Safety 1st. Dual Close Wood Natural

Traphek Safety 1st. Dual Close Wood Natural1
  • Traphek Safety 1st. Dual Close Wood Natural1
  • Traphek Safety 1st. Dual Close Wood Natural
  • Traphek Safety 1st. Dual Close Wood Natural2

In voorraad.

€ 59,99
Productbeschrijving

Traphek Safety 1st. Dual Close Wood Natural

Eigenschappen
- Merk: Safety 1st
- Met één hand te openen en sluiten
- In breedte verstelbaar van 69 tot 106 cm
- Op twee manieren te bevestigen: klemmen (bij incidenteel gebruik) of schroeven (bij dagelijks gebruik)
- Minimale breedte: 69 cm
- Maximale breedte:106 cm
- Hoogte: 73 cm
- Kleur: Hout

 

Traphek Safety 1st. Dual Close Wood Natural


Het houten veiligheidsrekje Dual Install Extending Wood van Safety 1st is een must in je huis voor nieuwsgierige en ondernemende kleintjes. Voor je het weet kruipt je kindje richting de trap of wandelt hij een onveilige ruimte in.

Dit veiligheidshekje met spijlen is afgewerkt met hout en past in elk interieur. Het traphekje houdt je kindje veilig terwijl het met één hand gemakkelijk te openen en sluiten is voor jou als ouder. Het hekje is geschikt voor ruimtes van 69 tot 106 cm. Installeren kan op twee manieren. Bij dagelijks gebruik adviseren we het hekje vast te schroeven in de muur of deurpost, maar het is ook mogelijk het hakje vast te klemmen zodat je niet hoeft te boren.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier