Traphek Safety 1st. Flat Step

Traphek Safety 1st. Flat Step
  • Traphek Safety 1st. Flat Step
  • Traphek Safety 1st. Flat Step | Opening
  • Traphek Safety 1st. Flat Step | Een hand te openen
  • Traphek Safety 1st. Flat Step | Secure Tech Indicator
  • Traphek Safety 1st. Flat Step | Verlaagde drempel

In voorraad.

Adviesprijs: € 49,99

voor € 44,99

Productbeschrijving

Traphek Safety 1st. Flat Step

Eigenschappen traphek:

- Traphek met extra verlaagde drempel
- Klemhek; schroeven niet nodig
- Eenvoudig te openen
- Secure Tech Indicator; geeft aan wanneer het traphek volledig dicht is
- Eenvoudig met 1 hand te openen
- Te openen in 2 richtingen
- Hoogte traphek: 75cm
- Traphek is verstelbaar van 73-80cm 
- Merk: Safety 1st

Traphek Safety 1st. Flat Step

Begint jouw kleintje het huis te ontdekken? Beveilig dan je huis met dit veiligheidshek Flat Step van het bekende merk Safety 1st. Een voordeel van dit traphekje is dat je hem kan bevestigen zonder te hoeven boren! Dit veiligheidshek wordt namelijk geklemd. Dit traphek is geschikt voor openingen van 73 tot en met 80cm. Een ander voordeel van dit traphekje is dat deze voorzien is van een extra verlaagde drempel. Dit verkleint de kans op struikel gevaar!

Daarnaast is dit traphekje eenvoudig met één hand te openen en sluit hij vanzelf. Erg handig dus als je de kleine op een arm hebt en naar boven wil lopen. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier