Traphekje Lara Wit metaal

traphekje lara metaal sfeer Wit
  • traphekje lara metaal1
  • traphekje lara metaal sfeer
  • traphekje lara metaal2
  • traphekje lara metaal3

Adviesprijs: € 49,99

voor € 19,99

Productbeschrijving

Traphekje Lara metaal

Een traphek boven en/of onder uw trap plaatsen is een veilige manier om ongelukken te voorkomen met uw kindje. Traphek Lara is een goede optie om dit te realiseren.

Traphekje Lara Wit metaal

Let op! Dit is een web only product, wij hebben dit traphek niet in onze winkel. 

Kenmerken van traphek Lara:

- Gemaakt van wit metaal

- Traphek is in de breedte verstelbaar van 61 cm tot 109 cm

- Hoogte (inclusief bevestiging): 73cm

- Voor boven en beneden - Voldoet aan alle veiligheidseisen

- Dubbel slot-systeem

- bestaat uit 2 panelen waardoor geen verlengstukken nodig zijn

- Niet mogelijk voor kinderen om te openen, makkelijk te openen voor ouders

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier