Tula Draagzak Explore Whisper

In voorraad.

€ 179,99
Productbeschrijving

Tula Draagzak Explore Whisper

Eigenschappen draagzak: 
- Te dragen op 3 posities: buik (2x) en rug
- Ook ergonomisch te dragen met gezichtje naar voren
- Geschikt vanaf geboorte tot peuterleeftijd (3,2 - 20kg)
- Gemakkelijk verstelbaar
- Inclusief afneembaar mutsje
- Brede gewatteerde heupriem
- Extra gevoerd bij de beentjes
- Materiaal: ademende lichtgewicht keperstof, 100% Oeko-tex standard 100

Tula Draagzak Explore Whisper

De Tula Explore draagzak is de eerste draagzak waarbij je kindje met het gezicht naar voren ergonomisch gedragen kan worden. De draagzak kun je hiermee op 3 manieren gebruiken: op de buik met het gezicht naar je toe, op de buik met het gezicht van je af en op de rug. Hiermee kan je deze draagzak vanaf geboorte tot peuterleeftijd (3,2kg - 20kg) comfortabel gebruiken. 
Het innovatieve gedeelte aan deze draagzak is het knoopgedeelte in het rugpand. Hiermee kun je de draagzak altijd zo afstellen dat je kindje in de natuurlijk M-houding kan zitten. 
Aangeraden wordt om wanneer uw kleintje tussen de 3,2 en 5,8kg weegt, deze met het gezicht naar u toe in de draagzak te dragen. Tussen de 5,8 en 10kg wordt aangeraden uw kleintje met het gezicht naar voren te dragen. Let hierbij goed op dat uw kindje goed zelfstandig kan zitten, niet in slaap valt in deze positie en niet te lang in deze positie wordt gedragen. 
Wanneer uw kindje boven de 10kg weegt, kunt u uw kind op de rug dragen.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier