Uitbreidingscamera Alecto DVM-75C

Uitbreidingscamera Alecto DVM-75C
  • Uitbreidingscamera Alecto DVM-75C
  • Uitbreidingscamera Alecto DVM-75C

In voorraad.

Adviesprijs: € 59,99

voor € 45,99

Productbeschrijving

Uitbreidingscamera Alecto DVM-75C

Eigenschappen: 

* Extra camera geschikt voor de babyfoon Alecto DVM-75
* Infrarood camera
* Verstelbare lens waardoor de camera perfect op jouw kindje afgesteld kan worden

Uitbreidingscamera Alecto DVM-75C

De Alecto DVM-75C is een uitbreidingscamera, geschikt voor de babyfoon Alecto DVM-75. Wanneer je meerdere kinderen hebt of bijvoorbeeld een aparte speelkamer is het handig om je babyfoon uit te breiden met meerdere camera's. 
De babyfoon DVM-75 is uitbreidbaar met max. 4 camera's, het scherm springt automatisch op split screen wanneer je hier meerdere camera's aan koppelt. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier