Veiligheidstuigje Titanium Baby Nylon Zwart

Veiligheidstuigje Titanium Baby Nylon Zwart
  • Veiligheidstuigje Titanium Baby Nylon Zwart

In voorraad

Adviesprijs: € 9,99

voor € 6,99

Productbeschrijving

Veiligheidstuigje Titanium Baby Nylon Zwart

Eigenschappen:
- Geschikt vanaf 6 maanden
- Materiaal: Nylon
- Voorzien van vijfpuntssluiting
- Voorzien van looplijn

Veiligheidstuigje Titanium Baby Nylon Zwart

Met dit veiligheidstuigje zorgt u ervoor dat uw kleintje veilig in de kinderstoel kan zitten. Het tuigje heeft een vijfpuntssluiting welke volledig verstelbaar in zodat deze altijd op de leeftijd van uw kindje kan worden afgesteld. Het tuigje is gemakkelijk in de kinderstoel vast te maken. 
Bij het Titanium Baby veiligheidstuigje wordt ook een looplijn geleverd zodat jouw kindje niet weg kan lopen tijdens een dagje weg.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier