Verschoningsmatje Colibries Lime Gobi

Verschoningsmatje Colibries Lime Gobi
  • Verschoningsmatje Colibries Lime Gobi
  • Verschoningsmatje Colibries Lime Gobi | Gesloten
  • Verschoningsmatje Colibries Lime Gobi | Open

In voorraad

Adviesprijs: € 14,99

voor € 3,99

Productbeschrijving

Verschoningsmatje Colibries Lime Gobi

Eigenschappen:
- Buitenzijde gemaakt van 100% natuurlijke vezels
- Binnenzijde gemaakt van hydrofiel katoen
- Gemakkelijk op te vouwen en te sluiten dmv een koordje
- Materiaal is wasbaar op 40 graden

Verschoningsmatje Colibries Lime Gobi

Let op! Dit product is voorzien van kleine schoonheidsfoutjes, zoals stikfouten of een ietwat scheef hydrofiel inzetstuk. 

Met een verschoningsmatje kun je je kindje buitenshuis altijd gemakkelijk en comfortabel verschonen. Het verschoningsmatje van Colibries ziet er ook nog eens erg hip uit! Het verschoningsmatje is aan de buitenzijde gemaakt zijn van papier en heeft een uitstraling van leer. Daarnaast kunnen deze producten gewoon in de wasmachine gewassen worden. De producten zijn stuk voor stuk gemaakt van 100% natuurlijke vezels en zijn hierdoor erg duurzaam.
Aan de binnenzijde is dit verschoningsmatje voorzien van luchtig, absorberend hydrofiel katoen. Het verschoningsmatje kan gemakkelijk opgevouwen worden en worden vastgemaakt met een koordje zodat deze mee te nemen is in elke luiertas. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier