Verzorgingstas Nuna Frost

Verzorgingstas Nuna Frost
  • Verzorgingstas Nuna Frost
  • Verzorgingstas Nuna Frost
  • Verzorgingstas Nuna Frost
  • Verzorgingstas Nuna Frost
  • Verzorgingstas Nuna Frost

In voorraad.

€ 179,99
Productbeschrijving

Verzorgingstas Nuna Frost

Eigenschappen

- Ruime verzorgingstas inclusief isolerende flessenhouder en verschoningsmatje
- Voorzien van een ritssluiting
- Voorzien van verschillende opbergvakken
- Inclusief bevestigingsriem voor de kinderwagen
- Materiaal: leatherette 

Verzorgingstas Nuna Frost

Tas Nuna caviar is een luxe en stijlvolle verzorgingstas waar u alle spulletjes voor uw kleine in kwijt kunt! De ruime tas is voorzien van verschillende vakjes zodat u uw spulletjes goed kunt organiseren. Dankzij de stevige handvatten en verstelbare schouderband kunt u deze tas makkeklijk meenemen onderweg. 
De tas wordt geleverd inclusief geïsoleerde flessenhouder en een verschoningsmatje, zodat u altijd en over uw kindje kunt voeden en verzorgen.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier