Vilten Speelgoedmand Huisje Childhome Grijs/Turquoise

Vilten Speelhuis Childhome Grijs/Turquoise
  • Vilten Speelhuis Childhome Grijs/Turquoise
  • Vilten Speelgoedmand Huisje Childhome | Voorbeeldkleur formaat
  • Vilten Speelgoedmand Huisje Childhome | Voorbeeldkleur formaat

In voorraad.

Adviesprijs: € 59,99

voor € 19,99

Productbeschrijving

Vilten Speelgoedmand Huisje Childhome Grijs/Turquoise

Eigenschappen:
- Afmeting: 50 x 35 x 72 cm (B x D x H)
- Materiaal: Vilt (100% polyester)
- Haak & Lus sluiting

Vilten Speelgoedmand Huisje Childhome Grijs/Turquoise

Speelgoed opruimen was nog nooit zo leuk! Dit handige vilten speelhuis van Childhome zorgt ervoor dat al het speelgoed in een mum van tijd netjes opgeborgen kan worden. Het speelhuis is extra groot en ziet er uit als een echt huisje, superleuk om de kinderkamer maar ook in de speelhoek in de woonkamer een echte eye-catcher!
Het speelhuis kan door de haak en lus sluiting makkelijk gesloten worden en gedragen worden aan het handvat. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier