Voedingskussen / Zwangerschapskussen Doomoo Buddy Birds Grey

Nu gratis verzending
Voedingskussen / Zwangerschapskussen Doomoo Buddy Birds Grey
  • Voorbeeld gebruik Doomoo Buddy
  • Voorbeeld gebruik Doomoo Buddy
  • Voedingskussen / Zwangerschapskussen Doomoo Buddy Birds Grey
€ 67,99
Productbeschrijving

Voedingskussen / Zwangerschapskussen Doomoo Buddy Birds Grey

Eigenschappen

- Tijdens de zwangerschap om steun te hebben bij het slapen.
- Op schoot van de volwassenen, zodat het kind op de juiste hoogte gehouden kan worden om te voeden. 
- Ook kan de baby er comfortabel in liggen als hij nog heel klein is.
- Afmeting van punt tot punt: 1,7 meter
- Materiaal: 95% katoen, 5% elastaan
- Materiaal vulling: microkorreltjes uit polystyreen

Voedingskussen / Zwangerschapskussen Doomoo Buddy Birds Grey

Doomoo Buddy is een heerlijk voedingskussen, zowel voor de baby als voor de ouders. Dankzij de vorm, buigzaamheid en soepelheid kan het lichaam zich volledig ontspannen en tot rust komen. Het voedingskussen Doomoo Buddy kan op allerlei manieren gebruikt worden: 

Het kussen heeft een afneembare hoes, die in de wasmachine gewassen kan worden. De vulling van dit Buddy voedingskussen bestaat uit zeer kleine korreltjes waardoor dit kussen altijd de juiste vorm aanneemt en ook weer mooi terug vormt.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier