Voedingskussenhoes FormFix Anthracite

Voedingskussenhoes FormFix Anthracite
  • Voedingskussenhoes FormFix Anthracite

In voorraad

Adviesprijs: € 22,99

voor € 21,50

Productbeschrijving

Voedingskussenhoes FormFix Anthracite

Eigenschappen: 
- Lengte: +/- 180cm
- Materiaal: Badstof
- Wasbaar op 30 graden Celsius

Voedingskussenhoes FormFix Anthracite

De voedingskussenhoes FormFix past perfect om het bijpassende voedingskussen FormFix maar kan ook om andere voedingskussens worden gebruikt doordat de hoes is voorzien van elastiek en hierdoor mooi aansluit om het voedingskussen. 
De hoes is gemaakt van badstof zodat deze heerlijk zacht aanvoelt. Doordat de voedingskussenhoes is voorzien van een rits is deze gemakkelijk afneembaar zodat u deze kunt uitwassen. 

Let op! Het betreft hier enkel een hoes voor een voedingskussen, het voedingskussen kan optioneel los bijbesteld worden. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier