Voetenzak Autostoel Little Dutch Pure Blue

Nu gratis verzending
Voetenzak Autostoel Little Dutch Pure Blue
  • Voetenzak Autostoel Little Dutch Pure Blue
  • Voetenzak Autostoel Little Dutch Pure Blue

Leverbaar met levertijd: 4-8 werkdagen

€ 69,95
Productbeschrijving

Voetenzak Autostoel Little Dutch Pure Blue

Eigenschappen:
- Geschikt voor groep 0+ autostoeltjes
- Gevoerd met heerlijk zacht sheepskin materiaal
- Wasbaar in de wasmachine op 30°C
- Inclusief openingen voor 3-punts veiligheidsgordel
- Geschikt vanaf de geboorte

Let op! Dit product wordt speciaal voor u besteld bij de leverancier. Hierdoor bedraagt de levertijd ongeveer 1-2 weken. 

Voetenzak Autostoel Little Dutch Pure Blue

Prachtig voetenzakje van Little Dutch, geschikt voor groep 0+ autostoeltjes. De voetenzak is gevoerd met lekker zacht sheepskin materiaal en houdt jouw kleintje dus heerlijk warm. Het voetenzakje is voorzien van openingen voor een 3-puntsgordel en heeft een rits zodat je je baby hier gemakkelijk in kan leggen en uit kan halen. Aan de bovenzijde heeft de voetenzak drukknoopjes die ervoor zorgen dat jij zelf kan bepalen tot hoe ver je de voetenzak dichtmaakt. De bovenzijde van het voetenzakje kan met behulp van drukknoopjes tot een mutsje worden gevormd. 

 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier