Voetenzak Baninni Caldo Black/Black

Voetenzak Baninni Caldo Black/Black
  • Voetenzak Baninni Caldo Black/Black
  • Voetenzak Baninni Caldo Black/Black
  • Voetenzak Baninni Caldo Black/Black | Binnenzijde
  • Voetenzak Baninni Caldo Black/Black | Voetengedeelte
  • Voetenzak Baninni Caldo Black/Black | Anti-slip achterzijde

In voorraad

Adviesprijs: € 39,99

voor € 29,99

Productbeschrijving

Voetenzak Baninni Caldo Black/Black

Eigenschappen:
- Universeel passend op de meeste buggy's en kinderwagens
- Ritssluiting op de voorzijde en het voetengedeelte
- Voorzien van anti-slip achterzijde
- Geschikt voor 3- en 5-puntsgordels
- Materiaal buitenzijde: 100% polyester
- Materiaal binnenzijde: fleece
- Afmetingen: 48x102cm
- Wasbaar op 30 graden

Voetenzak Baninni Caldo Black/Black

Blijf lekker warm in de winter met de voetenzak Caldo voor Baninni. Deze voetenzak is universeel geschikt voor buggy's en kinderwagens met een 3- of 5-puntsgordel. Door de handige anti-slip achterzijde blijft de voetenzak netjes op zijn plek in de kinderwagen zitten en zal niet gaan schuiven. De voetenzak heeft een rits aan de voorzijde en bij het voetengedeelte zodat uw kleintje hier gemakkelijk in en uit gehaald kan worden. De binnenzijde van de voetenzak is gevoerd met heerlijk zachte fleece. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier