Voetenzak Easywalker Arctic Grey

Voetenzak Easywalker Polar Black
  • Voetenzak Easywalker Polar Black
€ 149,99
Productbeschrijving

Voetenzak Easywalker Arctic Grey

Eigenschappen:
- Perfect geschikt voor kinderwagens Easywalker Harvey en Harvey2
- Voorzien van gordelopeningen
- Volledig afritsbare voorzijde
- Heerlijk warme bescherming
- Voorzien van een lekker zachte voering

Deze voetenzak wordt speciaal voor u besteld vanuit de leverancier. Hierdoor bedraagt de levertijd 2 à 3 weken. 

Voetenzak Easywalker Arctic Grey

Met de luxe voetenzak van Easywalker kun jij ook in de koude wintermaanden lekker met jouw kleintje op pad. De voetenzak is perfect passend voor de Easywalker Harvey en Harvey2 kinderwagens door de handige gordelopeningen. De voetenzak beschermt tegen kou en regen en is heerlijk warm en zacht gevoerd. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier