Voetenzak Maxi-Cosi 2-in-1 Sparkling Blue

Voetenzak Maxi-Cosi 2-in-1 Sparkling Blue
  • Voetenzak Maxi-Cosi 2-in-1 Sparkling Blue

In voorraad.

€ 79,00
Productbeschrijving

Voetenzak Maxi-Cosi 2-in-1 Sparkling Blue

Eigenschappen:
- Geschikt voor Maxi-Cosi kinderwagens Nova, Stella, Adorra en Laika
- Comfortabel en warm gevoerd met teddystof
- Geschikt voor baby's en peuters
- Voorzijde van de voetenzak kan eraf worden geritst
- Wasbaar
- Wind- en waterafstotend aan de buitenzijde

Voetenzak Maxi-Cosi 2-in-1 Sparkling Blue

Met de 2-in-1 voetenzak van Maxi-Cosi houdt u uw kindje lekker warm in de koude winterdagen. De voetenzak is praktisch in gebruik en heerlijk warm gevoerd met teddy. De Maxi-cosi voetenzak kan gebruikt worden voor zowel baby's als peuters in de kinderwagens Nova, Stella, Adorra en Laika. 
Wanneer het te warm is voor de hele voetenzak, kan de voorzijde eraf worden geritst zodat een zachte zitting overblijft. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier