Wandelwagen Maxi-Cosi Adorra Nomad Grey

Wandelwagen Maxi-Cosi Adorra Nomad Grey + Voetenzak & Tas
  • Wandelwagen Maxi-Cosi Adorra Nomad Grey + Voetenzak & Tas
  • Wandelwagen Maxi-Cosi Adorra Nomad Grey + Voetenzak & Tas
  • Wandelwagen Maxi-Cosi Adorra Nomad Grey + Voetenzak & Tas
  • Kinderwagen Maxi-Cosi Adorra Nomad Grey + Voetenzak & Tas
  • Kinderwagen Maxi-Cosi Adorra Nomad Grey | Ingeklapt
  • Kinderwagen Maxi-Cosi Adorra Nomad Grey | Boodschappenmand
  • Kinderwagen Maxi-Cosi Adorra Nomad Grey | Reiswieg Oria

In voorraad

€ 429,00
Productbeschrijving

Wandelwagen Maxi-Cosi Adorra Nomad Grey

Eigenschappen:
- Te gebruiken vanaf 6 maanden tot ongeveer 3,5 jaar
- Inclusief lichtgewicht zilver frame met verstelbare leatherlook duwstang
- Frame voorzien van 4 kunststof rubber wielen
- Achterwielen voorzien van vering
- Voorwielen voorzien van zwenkstand
- Frame voorzien van een grote boodschappenmand
- Wandelwagenzitting is tweezijdig op het frame te plaatsen
- Wandelwagenzitting verstelbaar in 3 verschillende posities
- Wandelwagenzitting heeft een verstelbare voetensteun
- Wandelwagenzitting voorzien van een 5-punts gordelsysteem
- Inclusief regenhoes voor de wandelwagenzitting
- Inclusief adapterset voor de baby autostoel
- Inclusief parasolclip

Afmetingen:
- Afmeting uitgeklapt: 113 x 59,5 x 95,5 (LxBxH)
- Afmeting ingeklapt inclusief wandelwagenzitting: 68 x 29,5 x 51,5 cm (LxBxH)
- Gewicht frame inclusief wandelwagenzitting: 11,6 kg 

Wandelwagen Maxi-Cosi Adorra Nomad Grey

De wandelwagen Adorra van Maxi-Cosi: Comfortabel samen op pad.

De luxe wandelwagen Adorra van Maxi-Cosi rijdt comfortabel voor zowel ouder en kind. De kinderwagen is geschikt voor zowel de stad als eventuele ruwere ondergronden. De kinderwagen is geschikt vanaf 6 maanden tot ongeveer 3,5 jaar.

De kinderwagen wordt geleverd met een lichtgewicht zwart frame met verstelbare leatherlook duwstang. Hierdoor is de kinderwagen gemakkelijk te besturen voor verschillende lengtes. Het frame heeft 4 kunststof rubber wielen waarvan de achterwielen vering hebben. De voorwielen van de kinderwagen hebben een zwenkstand en zijn eventueel ook op slot te zetten voor de eventuele ruwere ondergronden. Het frame heeft een grote luxe boodschappenmand. In het pakket wordt een adapterset voor de baby autostoel geleverd. Hierdoor kunt u de baby autostoel makkelijk op het frame plaatsen voor als u even snel een boodschap wilt doen met uw kindje. Het frame van de Adorra is compact en klein inklapbaar eventueel ook met de wandelwagenzitting.  

De wandelwagenzitting is zowel naar u toe als van u af te plaatsen, en heeft 3 verstelbare posities. Dit zorgt ervoor dat uw kindje hierin goed zit, maar ook comfortabel kan rusten of slapen. De voetensteun van de wandelwagenzitting is ook verstelbaar, dit zorgt voor een goede horizontale ligpositie. De wandelwagenzitting is te gebruiken tot ongeveer 3,5 jaar (15 kg). Tevens zit er bij het pakket de regenhoes voor de wandelwagenzitting geleverd en de parasolclip voor de originele parasol van Maxi-Cosi. 

Lifetime Warranty
Maxi-Cosi maakt gebruikt van een Lifetime Warranty. Dit houd in dat na aankoop u, uw kinderwagen moet registreren binnen 3 maanden, hierbij zal gevraagd worden om een aankoopsbewijs van de kinderwagen. Na registratie van de kinderwagen ontvangt u vanuit Maxi-Cosi een certificaat voor de Lifetime Warranty. Deze garantie dekt fabrieksfouten van de kinderwagen zodat u zo lang mogelijk kan genieten van de artikelen. Wat niet gedekt wordt is slijtage door gebruik of door een ongeval.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier