Waskom Bebe-jou Uni Pretty Pink

Waskom Bebe-jou Uni Pretty Pink
  • Waskom Bebe-jou Uni Pretty Pink

Leverbaar met levertijd: 1-2 weken

€ 8,99
Productbeschrijving

Waskom Bebe-jou Uni Pretty Pink

Eigenschappen

- Afmetingen 40x22,5x9 cm
- Gemaakt van polypropyleen
- Niet chemisch reinigen maar met lauwwarm water en zachte zeep

Waskom Bebe-jou Uni Pretty Pinkt

Deze handige waskom van Bebe-jou kan gebruikt wordt voor het snel en gemakkelijk wassen van uw baby zonder dat daar een badje aan te pas hoeft te komen. De twee bakjes in deze waskom kunnen gebruikt worden voor schoon water en water waarin het washandje uitgespoeld wordt.


Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier