Waskussenhoes Meyco Clouds Grijs

Waskussenhoes Meyco Clouds Grijs
  • Waskussenhoes Meyco Clouds Grijs
  • Waskussenhoes Meyco Clouds Grijs

In voorraad

Adviesprijs: € 12,99

voor € 9,99

Productbeschrijving

Waskussenhoes Meyco Clouds Grijs

Eigenschappen waskussenhoes Meyco:
- Materiaal waskussenhoes: 100% katoen
- Geschikt voor alle standaard waskussens
- Wasbaar op 30 graden / Geschikt voor de droger

Waskussenhoes Meyco Clouds Grijs

De katoenen waskussenhoes Clouds van Meyco heeft een all-over print van wolkjes. De waskussenhoes past om alle standaard waskussens en is gemakkelijk uit te wassen in de wasmachine. 
Combineer de waskussenhoes Meyco Clouds met één van de bijpassende dekens. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier