Co-sleeper Wieg Chicco Next2Me Magic White Snow

Wieg Chicco Next2Me Magic White Snow
  • Wieg Chicco Next2Me Magic White Snow
  • Wieg Chicco Next2Me Magic White Snow
  • Wieg Chicco Next2Me Magic White Snow
  • Wieg Chicco Next2Me Magic White Snow
  • Wieg Chicco Next2Me Magic White Snow
  • Wieg Chicco Next2Me Magic White Snow

In voorraad

€ 259,99
Productbeschrijving

Co-sleeper Wieg Chicco Next2Me Magic White Snow

Het wiegje van het merk Chicco is vanaf de geboorte in deze 'co-sleeping' positie te gebruiken. Je baby slaapt veilig in zijn eigen wiegje, maar is toch dichtbij jullie. De wieg heeft een lichte structuur en is dan ook eenvoudig te (de-)monteren. De bekleding kan gemakkelijk verwijderd worden, waardoor deze lekker gewassen kan worden. Met de meegeleverde opbergtas kunt u de wieg overal mee naartoe nemen, zodat uw kindje in zijn eigen vertrouwde bedje ligt. 

Eigenschappen:

- Eenvoudige (de)montage.
- Zacht matras van 5 cm dik.
- 2 wielen met remmen
- 2 anti-slip steunvoeten
- Opbergtas voor transport
- Bekleding kan verwijderd en gewassen worden
- Geschikt vanaf de geboorte tot 9 kg

Co-sleeper Wieg Chicco Next2Me Magic White Snow

De Wieg Next 2 Me van Chicco is een evolutief 'co-sleeping'-wiegje. Dat wil zeggen dat uw baby nachts dicht bij u kan zijn en toch in zijn eigen wiegje ligt. De nabijheid van het wiegje maakt borstvoeding in de nacht makkelijker. De band tussen uw kindje en u wordt versterkt en de nachten zijn rustiger voor iedereen. De Next2Me Co-Sleeper is voorzien van een veilig bevestigingssysteem dat eenvoudig aan uw bed vast te maken is. Het is op 6 standen verstelbaar (van 35cm tot 52cm) om zich aan de hoogte van het bed van de ouders aan te passen. Dit bedkant - wiegje kan ook op half-hellende stand vastgemaakt worden om de vertering te bevorderen, beter te ademen en oprispingen na de maaltijden te voorkomen. Het wiegje kan geleidelijk aan verder weg geplaatst worden van het bed en gebruikt worden in de babykamer. Het Next2Me wiegje heeft een afgeronde, omhullende vorm voor een zo groot mogelijk comfort. Het is voorzien van zachte, gevoerde wanden, een matras van 5 cm dikte en een raampje in netweefsel voor een optimale verluchting en om het visueel contact tussen ouders en kind te behouden. Uitgerust met twee wielen met remmen en twee anti-slip steunvoeten voor een veilig gebruik. Next2Me heeft een lichte structuur, eenvoudig te monteren en te demonteren. Het matras heeft de volgende afmetingen: matras: 86 x 50 x 5 cm.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier