Wieg Happy Baby Ciel Wit

Wieg Happy Baby Ciel Wit
  • Wieg Happy Baby Ciel Wit
  • Wieg Happy Baby Ciel Wit | Sfeer

Leverbaar met levertijd: 4-6 weken

€ 194,95
Productbeschrijving

Wieg Happy Baby Ciel Wit

Eigenschappen:
- Materiaal: Grenen
- Afmetingen: 78 x 64 x 84cm (HxBxD)
- Geschikt voor matrassen van 40x80cm 
- Schommelwieg die ook vastgezet kan worden

Gebruik de wieg niet meer zodra je kindje zichzelf omhoog kan trekken, op de knieën gaat zitten of zelfstandig kan zitten.

Lees voor gebruik de instructies die bij de wieg zitten, voordat je deze in gebruik neemt.

Wieg Happy Baby Ciel Wit

Schattige schommelwieg Ciel van Happy Baby in een witte kleur met ronde spijlen rondom. Het wiegje kan in plaats van de schommelstand ook vastgezet worden zodat deze niet meer schommelt. U kunt dus zelf bepalen waar uw baby behoefte aan heeft. 
Door het compact formaat van dit wiegje past deze in elke baby- of ouderslaapkamer. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier